Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Пасічна вул., 169В, Львів, Сихівський район

14.000 грн.
Код №:
7009
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
37 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Пасічна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 14.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Пасічна 169В (ЖК Пасічний Новобудова). Поверх 3/7ц., площа 37 кв.м. З техніки є телевізор, чайник, мікрохвильовка, холодильник, посудомийка, пралка. Індивідуальне опалення.
Житловий масив поєднав у собі облаштовану інфраструктуру, а також доглянуту територію навколо забудови. Біля будинку є все, що необхідно для вирішення побутових проблем: школи, дитячі садочки, територія для вигулу домашніх улюбленців, супермаркет, банк, хімчистка та багато іншого. Якщо все-таки доведеться залишити територію району, то це можна зробити без затримок, завдяки налагодженому транспортному сполученню Сихівського району з іншими куточками міста. Сучасний житловий комплекс «Пасічний» у Львові оточений зручностями і зеленими насадженнями. Забудова облаштувалася на ділянці в 14 гектарів. Наявність великого простору дає змогу мешканцям почувати себе легко і вільно на його території. Згідно концепції масиву, між будинками залишено багато місця, яке дозволило створити затишок у прибудинкових дворах.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Пасічна вул.
Будинок №
169В
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 417 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber