Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Пасічна вул., Львів, Сихівський район

500 $
Код №:
6721
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
52 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Пасічна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Пимоненка 20 (ЖК Villa Magnolia Spring). Новобудова, поверх 3/5ц., площа 52 кв.м. Новий якісний ремонт, нові меблі і вбудована техніка, в квартирі ще ніхто не проживав, висота стель 3м, додатковий кран з артезіанською водою, оптичний інтернет, тепла підлога в коридорі і ванній.
Житловий комплекс Villa Magnolia spring виконаний в стилі польських і австрійських малоповерхових комплексів: затишні внутрішні подвір'я, відсутність машин, озеленені алеї та газони. За проєктом на перших поверхах квартири-патіо з невеликими ділянками, а на верхніх поверхах — тераси.
В 10 хвилинах від Villa Magnolia spring зупинки міських автобусів і маршруток, що з'єднують Сихівський район з іншими куточками міста, а в 5 хвилинах автомобілем — велика транспортна розв'язка та приміська автостанція.
Придбати продукти поряд з будинком можна в продуктових магазинах і великих торгових мережах: в 3-5 хвилинах автомобилем магазин-клуб Metro Cash & Carry, супермаркет «Арсен», торгові центри «Іскра» та Sykhiv. Для поціновувачів свіжої випічки в 5 хвилинах пішки від Villa Magnolia spring пекарня.
Поруч з комплексом кілька кафе, барів та ресторанів: до піцерії «Челентано» і ресторану «Марципан» автомобілем 3 хвилини, а до «Першої приватної броварні» — 4 хвилини.
Від новобудови до спортивно-оздоровчого комплексу «Водан» з басейном, масажем і фінською сауною автомобілем 3 хвилини, а до спортивно-розважального комплексу «Апекс» з роллердромом, майданчиком для лазертагу та фуд-зоною — 4 хвилини. Для тих, хто віддає перевагу прогулянкам на свіжому повітрі, поруч кілька парків: Стрийський, Снопківський, «Залізна вода», «Погулянка», Винниківський лісопарк і «Медова печера».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Пасічна вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 414 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber