Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Порохова вул., 20Б, Львів, Франківський район

550 $
Код №:
6455
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
53 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
15 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Порохова вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 550 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Порохова 20Б (Новобудова ЖК Avalon Garden). Поверх 8/15ц., площа 53 кв.м. У квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. Квартира після ремонту тому стан ідеальний. Є балкон з гарним виглядом на Львів. 
На тихій вулочці Порохова, в декільках хвилинах від центру, розташований житловий комплекс "Avalon Garden". Головна ідея, що закладена в проєкт, це орієнтовність на людей і, саме для цього, проводились соціальні опитування, дізнавались яким мешканці бачать своє ідеальне житло.
Тепер "Avalon Garden" впевнений у тому, що зможе підійти найвибагливішому: чудове розташування, завдяки якому потрапити у будь-яку точку Львову буде легко, а також це можливість перебувати в епіцентрі подій; зелена і розкішна прибудинкова територія, розвинена внутрішня інфраструкура для прогулянок та вишуканий інтер'єр і екстер'єр.
Супермаркети, залізничний та приміський вокзал, дитячий майданчик, пісочниці, гойдалки, каруселі.
На першому поверсі є магазин, кафе, салони краси, стоматологія і т. д. Є дитячий майданчик, а також через дорогу знаходиться стадіон. Поруч є дитячий садок та гімназія. Зупинка транспорту через дорогу від будинку. До вокзалу 15 хв пішки/ 5 хв на машині. До аеропорту 20 хв пішки/5 хв на машині.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Порохова вул.
Будинок №
20Б
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 432 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber