Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Пулюя І. вул., 40, Львів, Франківський район

400 $
Код №:
6634
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
41 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Пулюя І. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 400 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Пулюя 40 (ЖК Галицький Лев Новобудова). Поверх 3/12ц., площа 41 кв.м. Перша здача після косметичного ремонту. Індивідуальне газове опалення, якісна побутова техніка. Розкладний широкий диван з ортопедичним матрацом Dormeo.
Житловий комплекс «Галицький Лев» у Львові – це не просто ще одна новобудова, де ви будете проводити свій вільний час після роботи. Це справжній дім, де ви зможете радіти кожній хвилині, спостерігати за тим, як ростуть ваші діти, відчувати душевний спокій. Саме таким місцем й є ЖК на вул. Івана Пулюя, 40, який виситься у Франківському районі міста Лева.
«Галицький Лев» - житловий комплекс, що має чимало переваг, у тому числі й вдале розташування. Знаходиться ЖК у 8 км від історичного центру міста, отже мешканцям не слід хвилюватись через те, що вони будуть потерпати від шуму туристів. Проте звідси можна без перешкод й швидко доїхати у будь-яку точку Львова.
Біля новобудови є все необхідне для повноцінного й комфортного життя: поліклініки та аптеки, магазини та затишні кафе, садочки, учбові заклади та навіть аквапарк. Менш ніж у 3 км знаходяться одразу декілька парків, таких як Скнилівський та Горіховий гай. Тут можна проводити свої вихідні, влаштовувати пікніки, займатись спортом чи гуляти з дітьми.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Пулюя І. вул.
Будинок №
40
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 364 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber