Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Роксоляни вул., Львів, Залізничний район

12.000 грн.
Код №:
6832
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Роксоляни вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Залізничний район - ціна 12.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Роксоляни (Левандівка). Поверх 5/10ц., площа 40 кв.м. Квартира після ремонту. Гарна світла квартира з меблями.
З техніки - пральна машина, холодильник, мікрохвильовка. Інтернет. Засклений балкон. Опалення - центральне. В під'їзді - поштомат Нової Поши.
Будинок розташований у районі з добре розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою. За кілька хвилин пішки зупинка громадського транспорту на вулиці Суботівській, від якої до різних мікрорайонів міста прямують автобуси №18, №1001, тролейбус №32 та маршрутки №13, №20, №23, №43. Автомобілем до площі Ринок в історичному центрі міста — 20 хвилин, до центрального залізничного вокзалу та автовокзалу «Двірцевий» — 15 хвилин.
У пішому доступі всі основні інфраструктурні об'єкти: школи, дитячі садки, магазини, медичні та спортивні центри. До найближчого супермаркету «Близенько» — 2 хвилини пішки, у радіусі 15 хвилин розташовані супермаркети Vopak, «Сільпо», «АТБ-Маркет» та кілька невеликих продуктових магазинів, в тому числі й кондитерський магазин «Вацак». Свіжі овочі та фрукти, товари місцевих фермерів та виробників завжди можна купити на Левандівському ринку, до якого пішки 10 хвилин.
Для піших прогулянок, пробіжок та велопоїздок за 15 хвилин пішки Левандівський парк та лісопарк «Білогорща».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Роксоляни вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 541 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber