Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Садова вул., 2Є, Львів, Франківський район

650 $
Код №:
6513
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
76 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Садова вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 650 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Садова 2Є (ЖК Sadova Resident Новобудова). Поверх 9/10ц., площа 76 кв.м. Квартира світла, велика, простора. Сучасний ремонт, меблі, побутова.
Завдяки зручному розташуванню комплексу Sadova Resident, власники нових квартир зможуть швидко добиратися в будь-які куточки Львова: у 6 хвилинах від будинку зупинка міського транспорту, а у 3 хвилинах на авто велика транспортна розв'язка та одна з магістралей міста — вулиця Кульпарківська.
Купувати продукти жителі «Sadova Resident» зможуть в продуктовому супермаркеті, розташованому на першому поверсі будинку, а також в магазинах великих торгових мереж по сусідству: до торгового центру «Новий» пішки 4 хвилини, до продуктового магазину Kum Kum, супермаркетів «АТБ» та «Вопак» — 2 хвилини на авто, а до супермаркету «Ашан» — 7 хвилин на авто. Для любителів домашніх продуктів, свіжих овочів та фруктів в 4 хвилинах пішки ринок.
Якщо хочете провести час з друзями або просто немає часу на приготування, поруч кафе, бари та ресторани: в 4 хвилинах пішки кафе Burger Buffer та бар «Мальборо», а в 2 хвилинах на авто — кафе Pyrizhkova House. У 7 хвилинах автомобілем від житлового комплексу Sadova Resident найбільший торгово-розважальний центр Львова та всієї західної частини України Victoria Gardens. Для дорослих у Victoria Gardens відкрито більш ніж 160 магазинів та бутиків, два десятки кафе, ресторанів та кав'ярень, кінотеатр Multiplex, а для дітей — розважальне містечко з інтерактивним кафе, боулінгом та більярдом.
Поруч з комплексом декілька місць для занять спортом: до фітнес-клубу Premium автомобілем 5 хвилин, а до спортивного залу «Малібу» з басейном, тренажерами, дитячим клубом, програмами з пілатесу, калланетики, йоги, степ-аеробіки та інших фітнес-міксів — 6 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Садова вул.
Будинок №
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 486 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber