Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Шевченка Т. вул., 60, Львів, Галицький район

600 $
Код №:
6751
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Шевченка Т. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Шевченка 60, корп 11 (ЖК Семицвіт). Новобудова, поверх 5/10ц., площа 44 кв.м., євроремонт, меблі, побутова техніка, у квартирі є кран очищеної води, безкоштовне паркомісце.
“Семицвіт” — це найбільший та унікальний житловий комплекс, який розташований в центральній частині міста Львова. До Оперного театру — 15 хвилин ходьби. Проте це тихий та зелений район міста.В ЖК “Семицвіт” у Львові передбачено ряд об’єктів інфраструктури: власний торговий центр з зоною фудкорт, вже працюють два дитячі садочки, футбольне поле на даху багаторівневого паркінгу та спортзал.У ЖК “Семицвіт” жити безпечно. Огородження комплексу, контроль доступу на територію, консьєрж-служба в кожному під’їзді. Для автомобілів мешканців передбачений підземний паркінг з відеонаглядом.Мешканці ЖК можуть проводити своє дозвілля на прибудинкових майданчиках: ігровий для дітей молодшого віку, окремий спортивний майданчик для дітей старшого віку, а також майданчик для занять спортом чи зелені зони для тихого пасивного відпочинку.У радіусі 10 хвилин пішки працюють супермаркети «Свій маркет», «Сільпо», «Близенько», «АТБ-Маркет» та кілька невеликих продуктових магазинів. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 4 хвилини пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. З торгових центрів у пішому доступі від комплексу працюють ТЦ «Магнус» та ТРЦ Forum Lviv з галереєю магазинів різної спрямованості, супермаркетом «Сільпо», фуд-зоною з 14 кафе та ресторанів, кінотеатром «Планета кіно» та дитячою розважальною зоною. Також неподалік багато гарних місць, де можна пообідати, зустрітися з друзями або влаштувати сімейне свято.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Шевченка Т. вул.
Будинок №
60
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 346 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber