Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Шевченка Т. вул., 60, Львів, Галицький район

600 $
Код №:
7031
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Шевченка Т. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1 кім. квартири (кухня студія + спальня) в. Шевченка 60, ЖК Семицвіт. Перша здача. Поверх 4/12. Площа 40 кв.м. Велике двоспальне ліжко, шафа, комод, розкладний диван, 2 робочі столики. Проведений оптичний інтернет 1Гбіт, Ethernet розетки. Техніка: смарт ТВСамсунг 55", мікрохвильовка, духовка, вмонтований холодильник, пралка Сіменс на 8кг, чайник. Ванна, біде. Панорамні вікна. Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги всюди, крім спальні. Консьєрж, відеонагляд, територія закрита шлагбаумами, місце для авто.
В мікрорайоні, де розташувався житловий комплекс «Семицвіт» у Львові по вулиці Шевченко, 60, мешкати не тільки цікаво, але й безпечно. Замкнута прибудинкова територія, наявність контролю доступу, а також консьєрж-служба в кожному під’їзді забудови не дозволять нікому зі сторонніх потрапити в її двір. Мешканці та їхні діти будуть в безпеці і в день, і вночі. Окрім систем безпеки, на території будинку знаходиться гостьовий та підземний паркінг на кілька рівнів. Окрім автомобільної стоянки, облаштовані місця для зберігання велосипедів. «Семицвіт» – житловий комплекс для дорослих і малечі, тому на його території є все для їх дозвілля: дитячий та спортивний майданчик, газони, лавки, на яких можна проводити увесь вільний час. У радіусі 10 хвилин пішки працюють супермаркети «Свій маркет», «Сільпо», «Близенько», «АТБ-Маркет» та кілька невеликих продуктових магазинів. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 4 хвилини пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. З торгових центрів у пішому доступі від комплексу працюють ТЦ «Магнус» та ТРЦ Forum Lviv з галереєю магазинів різної спрямованості, супермаркетом «Сільпо», фуд-зоною з 14 кафе та ресторанів, кінотеатром «Планета кіно» та дитячою розважальною зоною. Також неподалік багато гарних місць, де можна пообідати, зустрітися з друзями або влаштувати сімейне свято.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Шевченка Т. вул.
Будинок №
60
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 383 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber