Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Шевченка Т. вул., 60, Львів, Галицький район

550 $
Код №:
7166
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
42 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Шевченка Т. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 550 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1к. квартири Львів, в. Шевченка 60 (ЖК "Семицвіт"). Поверх 3/10ц., площа 42 кв.м., спальня та кухня студія. Встановлено всі необхідні меблі та побутову техніку, кондиціонер, посудомийна машина. Індивідуальне опалення. Інтернет, TV.
В мікрорайоні, де розташувався житловий комплекс «Семицвіт» у Львові по вулиці Шевченко, 60 мешкати не тільки цікаво, але й безпечно. Замкнута прибудинкова територія, наявність контролю доступу, а також консьєрж-служба в кожному під’їзді забудови не дозволять нікому зі сторонніх потрапити в її двір. Мешканці та їхні діти будуть в безпеці і в день, і вночі. Окрім систем безпеки, на території будинку знаходиться гостьовий та підземний паркінг на кілька рівнів. Окрім автомобільної стоянки, облаштовані місця для зберігання велосипедів. «Семицвіт» – житловий комплекс для дорослих і малечі, тому на його території є все для їх дозвілля: дитячий та спортивний майданчик, газони, лавки, на яких можна проводити увесь вільний час.
Житловий комплекс «Семицвіт» розташований у центрі Львова, тому поруч ресторани та кав'ярні, бари та паби, нічні клуби та інші заклади для дозвілля. Старий Львів з його вуличками завжди поруч — у 10 хвилинах на авто пам'ятники архітектури, музеї, галереї та шоуруми.
Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу, а й в найближчих магазинах: до магазину «Свій маркет» — 5 хвилин пішки, до двох «Рукавичок» — 10 хвилин пішки, а до «Сільпо» — 10 хвилин на авто. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 15 хвилин пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. Якщо бажаєте здійснити шопінг — 10 хвилин на авто до торгових центрів «Опера пасаж» та «Магнус»
Також у пішому доступі фітнес-клуби та тренажерні зали з тренуваннями з пауерліфтингу, йоги та фітнес-міксів.
Театралам буде приємно дізнатись, що в п’ятнадцяти хвилинах пішої прогулянки від новобудови розташувався Оперний театр.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Шевченка Т. вул.
Будинок №
60
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 281 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber