Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 108, Львів, Франківський район

14.000 грн.
Код №:
6489
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
11 поверх
Поверхів будинку
14 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 14.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 108 (ЖК Національний Новобудова). Поверх 11/14ц., площа 40 кв.м. Панорамні вікна, гарний краєвид. Євроремонт, меблі, побутова техніка.
Житловий комплекс «Національний» віддалений від Львівської ратуші на 6 км — це 15 хвилин через вул. Княгині Ольги або 18 хвилин по вул. Стрийській. Якщо потрібен громадський транспорт, поруч ходять автобуси №3Н, №3А, №16, №18 та №1004, тролейбус №25 і маршрутні таксі №13, №27, №44 та №57.
На відстані 1 км розташовані три парки: Стрийський, «Горіховий гай» і «Бондарівка», які підійдуть для сімейних прогулянок, пікніків, вигулу собак і пробіжок. Якщо любите рибалити — в 2 хвилинах пішки є невелике озеро. В якості розваги для дітей і дорослих відмінно підійде аквапарк «Пляж» в 5 хвилинах на авто.
По сусідству з будинком знаходиться великий спортивний комплекс з лучним тиром, футбольним стадіоном «Динамо» з біговою доріжкою по колу, тенісними кортами і школою фехтування. Більш традиційні тренажерні зали та фітнес-клуби — Shulak Gym, Malibu, Atlantic.
В ТРЦ King Cross Leopolis і Victoria Gardens, що в 12-15 хвилинах їзди, можна сходити на шопінг, подивитися кіно або зводити дітей в ігровий лабіринт. На дорогу до будівельного гіпермаркету «Епіцентр К», в якому є все необхідне для ремонту, піде стільки ж часу. До ринку «Шувар» 8 хвилин — тут продають овочі, фрукти, м'ясо, рибу, молочну продукцію, є квітковий і будівельний павільйони.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
108
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 368 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber