Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 111, Львів, Франківський район

350 $
Код №:
6895
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
41 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 350 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. кв. Львів, вул. Стрийська 111 (Новобудова ЖК Леополь Таун). Поверх 4/8ц., площа 41 кв.м., індивідуальне опалення, ізольована кімната, газ, електрика, вода.
Чисте повітря, неперевершений природній ланшафт, облаштована прибудинкова територія – все це житловий комплекс «Леополь Таун». Концепція збереження кожного дерева під час будівництва та розташований поруч парк Архангела Михаїла з невеликим ставком, загальною площею 4,4га, створюють неймовірне місце для проведення часу з сімєю.
Транспортна розв'язка знаходиться в 400 м від новобудови, звідки в центр Львова можна доїхати за 20 хвилин. Поруч з будинком є ​​автовокзал.
В 1 км від житлового комплексу розташований невеликий парк з облагородженими алеями. До парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького 15 хвилин на машині. Там є безліч атракціонів, дитячих майданчиків, спортивних комплексів під відкритим небом, а також часто проводяться фестивалі.
Через дорогу від будинку іподром, де можна не тільки подивитися скачки, але і навчитися кататися на конях. Всього в 10 хвилинах їзди знаходиться критий аквапарк «Пляж».
В радіусі 3 км є кілька дитячих садків: №69, №70, №33, №165. Дорога до шкіл №32 або №86 не займе більше 15 хвилин. Крім цього в окрузі відкриті спортивні школи, дитячі розвиваючі центри, танцювальні студії.
Фанатам футболу сподобається близьке розташування стадіону «Арена Львів». Для занять спортом відмінно підходять тренажерні зали FitCurves, Smart Fitness Academy, Iron.
Сходити за покупками в «Ашан» або приємно провести час з близькими можна в ТРЦ King Cross Leopolis, до якого 20 хвилин пішки. Там же знаходяться ресторани і кафе. Фермерську продукцію можна купити на ринку «Шувар» у 10 хвилинах їзди від комплексу.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
111
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 385 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber