Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 202, Львів, Франківський район

500 $
Код №:
6452
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 202 (Новобудова ЖК Avalon 2Day). Поверх 5/8ц., площа 40 кв.м., кухня студія + спальня. Поряд нова Реберня, Єгерзунд, Бед Бой та ланшафтний парк з озером. Квартира повністю мебльована та підготовлена для комфортного проживання. З побутової техніки є пральна машина з функцією сушки, посудомийна машина, великий та місткий холодильник, мікрохвильова піч з функцією духовки та конвекцією, інверторний кондиціонер з віддаленим управлінням, телевізор, пороходяг, праска та гладильна доска. Достатньо місця для особистих речей окремі шафи в кожній кімнаті, комод, шафа-купе. Вітражні вікна з оригінальним підвіконням-лавою та чудовим краєвидом на вул. Стрийська. Квартира дуже тиха та тепла. Маленький будинок клубного типу.
Сходити за продуктами можна на ринок через дорогу від комплексу, де розташовані невеликі продуктові магазини та торогові палатки зі свіжими овочами та фруктами. Також поблизу супермаркети: 15 хвилин пішки до «Свій Маркет» та «Вопак», 5 хвилин на авто до «Арсена» та «Сільпо».
Для тренувань та підтримки форми за декілька хвилин від комплексу Avalon 2Day спортивний комплекс «Формула краси» з тренажерним залом та різними видами фітнесу. Також у пішому доступі класичні тренажерні зали, школи бойових мистетств та фітнес-клуб Sport life. Вийти вранці на пробіжку можна до парку «Бондарівка», до якого 10 хвилин пішки.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
202
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 354 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber