Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 284, Львів, Франківський район

17.500 грн.
Код №:
6642
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
38 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
8 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 17.500 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 284 (ЖК Avalon Holiday Новобудова). Поверх 4/8ц., площа 38 кв.м., навпроти Стрийського автовокзалу, сучасний, новий, в квартирі вже є всі меблі та техніка, підігрів підлоги по цілій квартирі, привязка до гривні.
Avalon Holiday — малоповерховий житловий комплекс в екологічно чистій зоні Львова, виконаний в мінімалістичному стилі: прості геометричні форми фасадів та велика площа скління.
У 5 хвилинах на авто або за одну зупинку на громадському транспорті торгово-розважальний центр King Cross Leopolis, в якому є магазини, кафе та ресторани, кінотеатр, каток, лазерний лабіринт та сервісні послуги. Також в King Cross Leopolis розташований великий супермаркет «Ашан», а за 7-8 хвилин від Avalon Holiday можна доїхати до «АТБ», «Сільпо» та «Арсена».
Для занять спортом на території Avalon Holiday будуть обладнані спортивні майданчики різних вікових категорій. Ще за 8 хвилин можна доїхати до тренажерного залу Iron, фітнес-клубу «Ківі фітнес» або фітнес-клубу Sport Life.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
284
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 406 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber