Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., 99а, Львів, Франківський район

16.000 грн.
Код №:
6814
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
49 м2
Поверх
10 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 16.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська 99а (ЖК Еко-дім на Стрийській). Новобудова, поверх 10/10ц., площа 49 кв.м. Квартира складається з однієї житлової кімнати, кухні, балкону, ванни та окремого гардеробу. Індивідуальне газове опалення. З гарним краєвидом і сонячною стороною.
Житловий комплекс «Еко-дім на Стрийській» у Львові розташований у південній частині міста з досить розвиненою соціально-побутовою та транспортною інфраструктурою.
В околицях новобудови відмінна екологія – в 1,5 км знаходиться Парк ім. Івана Павла II і протікає невелика річка Зубра. Поблизу пролягають маршрути громадського транспорту, відстань до Ратуші становить не більше семи з половиною кілометрів.
«Еко-дім на Стрийській» – житловий комплекс комфорт-класу. Це семисекційна багатоквартирна новобудова висотою від восьми до десяти поверхів.
Купити продукти поблизу майбутні мешканці зможуть у супермаркетах великих торгових мереж: 10 хвилин пішки до супермаркету «Вопак», 7 хвилин їзди на авто до «Свій Маркет» та гіпермаркету «Ашан». «Ашан» розташований у ТРЦ King Cross Leopolis, де крім супермаркету є близько 100 магазинів, ресторани, кафе, кінотеатр, дитячий центр та ковзанка.
Спортивні клуби та фітнес-центри також розташовані на відстані 10-15 хвилин їзди від комплексу: це «Ківі фітнес», Premium, Olympus, Sport Life з басейном та клуб жіночого фітнесу Fit Curves. За декілька хвилин від будинку Львівський іподром та стадіон Арена Львів, а для шанувальників пейнтболу — пейнтбольний клуб Delta.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
Будинок №
99а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 342 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber