Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., Львів, Франківський район

500 $
Код №:
6480
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська (ЖК Парк Арена Новобудова). Поверх 2/9ц., площа 50 кв.м., у новобудові бізнес класу. Перша здача. Сучасний євроремонт. Територія під охороною!. Підігрів підлоги. Індивідуальне опалення.
Дістатися до центру можна по Стрийській вулиці, до якої від комплексу 2 хвилини на авто. Також поруч зупинка Іподром, через яку проходять 22 маршрути автобусів та маршрутного таксі №25.
За 15 хвилин від «Парк Арени розташований ТРЦ King Cross Leopolis, де відкриті близько 100 магазинів, гіпермаркет «Ашан», працює фуд-зона, сервісні послуги, кінотеатр, каток та лазерний лабіринт. До супермаркету «Вопак» можна доїхати за 7 хвилин, а за 12 хвилин доїхати до ринку «Шувар».
Для шанувальників футболу через дорогу «Львів Арена», де також проходять концерти, фестивалі та виставки. Якщо завжди хотіли спробувати кататися на конях — за хвилину іподром. До тренажерного залу Iron мешканці «Парк Арени» зможуть доїхати на авто за 10 хвилин, а до фітнес-клубу «Формула краси» з аква-фітнесом, йогою, пілатесом, інтенсивними фітнес-програмами — за 11 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 342 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber