Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Стрийська вул., Львів, Франківський район

14.500 грн.
Код №:
7385
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Стрийська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 14.500 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська (ЖК Глобус Парк 2, Сокільники). Новобудова, поверх 3/7ц., площа 47 кв.м. Новий дорогий ремонт у приємних світлих тонах, наявна вся необхідна побутова техніка: холодильник, пральна машина, духовка. Кондиціонер, підірів підлоги, швидкісний інтернет, система розумний дім (затоплення і витік газів), вай-фай, індивідуальне опалення. У спальні великий якісний розкладний диван. Відеонагляд. Без домашніх улюбленців. 
ЖК «Глобус Парк» розташований на околиці міста, до центру можна доїхати за 15 хвилин на авто. Найближча зупинка громадського транспорту в 10 хвилинах пішки.
В межах 5 хвилин їзди розташовані супермаркети «Вопак», «АТБ», «Сільпо», ринок «Шувар». Недалеко знаходиться великий ТРЦ King Cross Leopolis, в якому є кінотеатр, фуд-корт, брендові магазини і будівельний гіпермаркет «Епіцентр К». До ТРЦ Victoria Gardens 8 хвилин їзди, а до аквапарку «Пляж» — 5 хвилин.
Найближча зелена зона — парк ім. Святого Папи Римського Івана Павла II, в якому безліч облагороджених алей і місць для пікніка. Недалеко працює Львівський іподром, де можна навчитися кататися верхи або подивитися на скачки. Там же розташований стадіон «Арена Львів», на якому часто проводять футбольні матчі, концерти, конференції.
За 10 хвилин ви зможете дійти до фітнес-клубів «Формула краси», Smart Fitness Academy Lviv, для дітей — школа бойового гопака та клуб КУДО «Самурай».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Стрийська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 306 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber