Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Топольна вул., 4, Львів, Шевченківський район

550 $
Код №:
6595
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
45 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Топольна вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 550 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Топольна 4 (ЖК Avalon Flex). Поверх 9/9ц., площа 45 кв.м., 1 кімната  + кухня студіо. В квартирі є всі меблі та техніка, дизайнерський ремонт.
Avalon FLEX розташований у частині Шевченківського району, що швидко розвивається: де будують нові житлові комплекси, бізнес-центри, торгові моли, гіпермаркети, кав'ярні та ресторани. Контраст з урбаністичною частиною району створює внутрішня паркова зона з ландшафтним дизайном прогулянкових алеї та місць для відпочинку. Також за 5 хвилин від комплексу Замарстинівський лісопарк, де можна прогулятися в тіні дерев, влаштувати пікнік або побудувати веломаршрут до Брюховецького лісу.
Прямо біля будинків комплексу — торговий центр Spartak з супермаркетом «Сільпо», магазинами одягу, сервісними центрами та кінотеатром Multiplex. До інших супермаркетів району можна також дійти пішки: до ще одного «Сільпо» та «АТБ» — 10 хвилин, до «Рукавички» та «Арсена» — 12 та 15 хвилин відповідно.
З дошкільних установ поблизу розташовані дитячі садки №71 та №106, сад-школа «Любисток», приватний дитячий садок «Казка», сімейний центр «Мадагаскар», дошкільний центр №57 та дитячий сад Bright Minds. Найближчі школи розташовані на відстані 5-10 хвилин їзди на авто — це школи №23, №43 та №16. Для додаткових занять на такій же відстані музичні школи №3, арт-студія «Творча Кухня», художня школа та центр вивчення іноземних мов.
Сходити на тренування можна пішки за 15 хвилин до Sport Life з басейном та соляною кімнатою, фітнес-клубу «Кристал» або у жіночу фітнес-студію Fit Curves. До таких фітнес-клубів як «Позитив», «Ківі Фітнес» та клубу-студії «Супер Мама» на авто їхати 8-10 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Топольна вул.
Будинок №
4
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 373 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber