Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Трускавецька вул., 2а, Львів, Франківський район

800 €
Код №:
6903
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
35 м2
Поверх
15 поверх
Поверхів будинку
17 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Трускавецька вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 800 € за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 1-кім. квартири  Львів, вул. Трускавецька 2а (ЖК Парус Smart). Новобудва, поверх 15/17ц., площа 35 кв.м. Кухня-студія з гарним панорамними вікнами та ванною біля вікна. В квартирі є вся побутова техніка, працює інтернет, камера спостереження, електронні замки. Також гарно оформленний душ з якої видно кухню та кімнату. Опалення індивідуальне.
Житловий комплекс «Парус Smart» у Львові знаходиться на півдні Франківського району на комфортній відстані від вулиць Стрийська та Наукова.
Поблизу пролягає півтора десятка маршрутів тролейбусів і автобусів – зупинка всього в декількох хвилинах ходьби. Відстань до центру становить шість кілометрів.
В основу концепції комплексу покладено розуміння того, що незвичайний привабливий зовнішній вигляд корпусів повинен поєднуватися з функціональністю житла і зручністю його експлуатації.
«Парус Смарт» – житловий комплекс з територією, яка упорядкована відповідно до сучасних стандартів. Тут є зручні проїзди, пішохідні доріжки, які вимощені тротуарною плиткою, комфортабельні зони відпочинку, а також висаджені декоративні рослини. Встановлено сучасне вуличне освітлення.
Неподалік є торговий комплекс і великий розважальний центр. Поруч розташований бізнес-центр, кілька супермаркетів і торгових центрів. У межах пішої доступності школа, дитячі садочки, ринок і аквапарк, у декількох сотнях метрів мальовничий парк з невеликим озером.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Трускавецька вул.
Будинок №
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 381 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber