Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Турянського О. вул., Львів, Галицький район

600 $
Код №:
6677
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
45 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Турянського О. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Турянського (Новобудова 2016р). Поверх 3/5ц., площа 45 кв.м. Велика однокімнатна квартира у будинку клубного типу, тиха і затишна, поряд спокійні сусіди. Є місце для паркування авто. У ній є все необхідне для комфортного життя від пральної та посудомийної машини до теплої підлоги. Шикарні великі вікна у кімнатах. Дуже зручний і великий диван. Багато шаф, де ви зможете розмістити усе необхідне. Завдяки якісним матеріалам і правильному дизайну, в ній дуже легке і швидке прибирання. Лічильники на все, індивідуальне опалення.
Розташування підібрано таким чином, щоб потенційні клієнти не витрачали багато часу на дорогу в центр до головних визначних пам'яток, ресторанів та барів міста. Також в пішому доступі мережеві супермаркети «Свій Маркет» та «Рукавичка», магазини, відділення банків та пошти.
Для тих, хто не хоче пропускати тренування, в радіусі 10 хвилин пішки кілька фітнес-клубів: Forever, FitCurves, FireBird та Pryde Elite Gym.
Зручне транспортне сполучення забезпечить вулиця Шевченка — за хвилину зупинка громадського транспорту: трамвая №7, маршрутного таксі №17 та 10 автобусних маршрутів. До залізничного вокзалу їхати 12 хвилин на авто, до аеропорту близько 20 хвилин.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Турянського О. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 403 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber