Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Угорська вул., 12, Львів, Сихівський район

12.500 грн.
Код №:
6356
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Угорська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 12.500 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Угорська 12 (Новобудова ЖК Софіївка). Поверх 2/10ц., площа 47 кв.м., хороший ремонт, панорамні вікна, меблі та побутова техніка. 
Комплекс розташований у безпосередній близькості із центром Львова, на тихій, зеленій і затишній вулиці. Поруч – зручні транспортні розвязки, які сполучають зі всіма районами міста. У пішохідній доступності від комплексу знаходяться дитячі садки, школи і три парки — «Стрийський», «Залізні води» та «Снопківський».
На території житлового кварталу “Софіївка” збудована та введена в експлуатацію нова школа “КМДШ”, де до кожної дитини підбирають індивідуальний підхід та навчають згідно європейських стандартів.
Продумана внутрішня інфраструктура комплексу дозволяє підтримувати звичний та зручний спосіб життя. До послуг мешканців —закрита територія, відпочинкові, дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг, підземні паркінги, магазини, перукарня, аптека, тощо.
Відпочивайте з родиною або у колі друзів в подвір’ї, в той час коли ваші діти бавляться на цікавих та безпечних дитячих майданчиках. Вправляйтеся на спортивному майданчику з високоякісними і надійними вуличними тренажерами.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Угорська вул.
Будинок №
12
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 519 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber