Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Володимира Великого вул., 10, Львів, Франківський район

15.000 грн.
Код №:
6942
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Володимира Великого вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 15.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда однокімнатної квартири Львів, в. В. Великого 10 (ЖК Америка). Поверх 3/11ц., площа 44 кв.м. Перша здача. Євроремонт в світлих тонах. Вся побутова техніка, автономне опалення. Двоспальне ліжко, розкладний диван. Є відео огляд.
Для мешканців є величезна спільна тераса для відпочинку, консьєрж цілодобово, відео спостереження, пожежна сигналізація, дитяча зона в холі, стіл для настільного тенісу, місце для зберігання велосипедів та колясок, декілька дитячих майданчиків на території, а також майданчик для гри в футбол, баскетбол тощо. На територї комплексу магазини Близенько та Рукавичка, Нова пошта та багато іншого!
Біля комплексу зручна транспортна розв'язка — до центру на авто 10 хвилин, а за хвилину пішки можна дійти до зупинки громадського транспорту.
Побудувати маршрут для пробіжки можна через парк або стадіон «Динамо», який розташований за декілька хвилин пішки від комплексу. Поруч парк «Горіховий гай» — невеликі озера з дикими качками, дубові гаї з білками та куницями за одну хвилину від будинку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Володимира Великого вул.
Будинок №
10
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 344 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber