Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Замарстинівська вул., 233, Львів, Шевченківський район

16.000 грн.
Код №:
6840
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
47 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Замарстинівська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 16.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Замарстинівська 233 (ЖК Моне Новобуд). Поверх 4/9ц., площа 47 кв.м., кухня 16 м.кв. В квартирі підігрів підлоги, індивідуальне опалення. Кухня студія + спальня, вихід на балкон з спальні і кухні. Квартира з сучасним ремонтом, є всі необхідні меблі і побутова техніка для комфортного проживання. Є паркомісце.
Житловий комплекс «Моне» розташувався у Шевченківському районі міста Лева, в оточені лісопаркової зони.
Надихнувшись творчістю величного імпресіоніста Клода Моне, будівельна корпорація «Ріел» вирішила створити щось неповторне, щось, що дійсно гармонує з природою та красою, і це - будинок «Моне». Теплі кольори фасаду заспокоюють та створюють атмосферу затишку, атмосферу власної фортеці. Із вікон відкривається живописні та самобутні пейзажі, які кожного дня даруватимуть Вам натхнення та гарний настрій.
Поряд знаходиться безліч об'єктів інфраструктури, які створені для того, щоб полегшити Ваше життя: медичний центр, школи, дитячі садочки, супермаркет, фітнес-клуб, Замарстинівськаий парк, церкви, аптеки. Також цей район має зручну транспорту розв'язку.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Замарстинівська вул.
Будинок №
233
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 395 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber