Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Зелена вул., 151, Львів, Сихівський район

600 $
Код №:
7176
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
42 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
11 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Зелена вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Зелена 151 (ЖК Вікінг Парк). Новобудова, перша здача, поверх 4/11ц., площа 42 кв.м. Дизайнерський ремонт, підігрів підлоги, газ. Облаштована закрита територія. Домофон. Балкон. Вся побутова техніка.
Біля комплексу транспортна розв'язка кільцевої дороги, до автовокзалу їхати хвилину, 15 хвилин до аеропорту та залізничного вокзалу, 15 хвилин до центру міста.
Також за 15 хвилин можна доїхати до King Cross Leopolis, де відкриті близько 100 магазинів, гіпермаркет «Ашан», працює фуд зона, сервісні послуги, кінотеатр, ковзанка та лазерний лабіринт. До іншого супермаркету «Арсен» на авто їхати 4 хвилини, 6 хвилин до «АТБ» та 7 хвилин до гіпермаркету METRO Cash & Carry.
Сходити на тренування мешканці Viking Park зможуть до фітнес-клубу на території комплексу. До інших фітнес-центрів району на авто кілька хвилин: 4 хвилини до спортивного клубу Danger Club, 5 хвилин до фітнес-клубу ліга, де також є б'юті процедури та солярій, 6 хвилин до спортивного клубу Gladiator та фітнес-клубу Fit Family, 8 хвилин до жіночих фітнес-студій Fit Curves та Smile. За 5 хвилин їзди Винниківський лісопарк, де можна покататися на велосипеді, погуляти або влаштувати пікнік з друзями.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
151
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 264 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber