Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Зелена вул., 204, Львів, Сихівський район

450 $
Код №:
6641
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
40 м2
Поверх
9 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Зелена вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 450 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Зелена 204 (ЖК Avalon Zelena Новобудова). Поверх 9/10ц., площа 40 кв.м. Всі меблі, Кондиціонер, Підігрів підлоги. Підїзд виходить на закритий дворик з ландшафтним дизайном. Встановлено розумний будинок Apple HomeKit з дистанційним і голосовим управлінням освітлення і клімату. Перша здача. Вільна та готова до поселення.
Розташування новобудов вигідне – поруч знаходиться автобусна зупинка. На особистому авто чи громадському транспорті можна за лічені хвилини дістатися до ділової та центральної частини Львова.
Житловий комплекс виділяється стильними фасадами, продуманою до дрібниць прибудинковою територією й сучасними планувальними рішеннями.
Для зручності майбутніх жителів перші поверхи новобудов відведені під комерційні приміщення: тут відкриті магазини, ресторани, кав’ярні й інші підприємства розважальної та сервісної інфраструктури. У пішій доступності від комплексу працюють школи, дитсадки, супермаркети, торгові центри.
Також на території комплексу передбачені гостьова автостоянка, велопарковка, зарядки для електромобілів, дитячі ігрові й спортивні майданчики, вуличні тренажери, місця для вигулу собак. Окремо варто згадати про зони відпочинку, де кожен мешканець новобудов зможе отримати доступ до мережі Wi-Fi і підзарядити мобільний пристрій в USB роз’ємі на лавочці. Сучасні ландшафтні рішення роблять територію ЖК зручною й привабливою, виділяючи новобудови на фоні іншого первинного житла Львова.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
204
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 373 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber