Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Зелена вул., 204Б, Львів, Сихівський район

500 $
Код №:
7014
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
30 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Зелена вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Зелена 204б (ЖК Avalon Zelena Street). Новобудова, поверх 6/10ц., площа 30 кв.м., перша здача, балкон. Вся побутова техніка включаючи кондиціонер, меблі. Велика шафа на всю стіну, розкладний диван, 2сп ліжко.
Також на території комплексу передбачені гостьова автостоянка, велопарковка, зарядки для електромобілів, дитячі ігрові й спортивні майданчики, вуличні тренажери, місця для вигулу собак. 
Локація житлового комплексу, а це 10 хвилин на авто від історичного центру міста, має низку плюсів. Один із них — розвинена транспортна інфраструктура, що дозволяє швидко добиратися до будь-якого куточку міста. За 2 хвилини на авто від новобудови — транспортна розв'язка на перехресті вулиць Луганської, Зеленої та Пасічної, якою курсують 17 автобусних маршрутів, тролейбуси №24 та №31, міські маршрутки №13, №19, №23 та №37. Пішки до найближчої зупинки громадського транспорту — 8 хвилин. До таких значущих транспортних вузлів, як центральний автовокзал, залізничний вокзал та Міжнародний аеропорт «Львів» — від 12 до 16 хвилин автомобілем.
Придбати продукти можна у магазині, розташованому на першому поверсі комерційної частини комплексу або у найближчих супермаркетах «Рукавичка» та «Сільпо», до яких 7 та 12 хвилин пішки відповідно. З торгових центрів у пішому доступі від новобудови ТЦ «Арсен» — 12 хвилин. Автомобілем 4-5 хвилин до супермаркету «АТБ-Маркет» та гіпермаркету Metro Cash&Carry, 6 хвилин — до ТЦ «Шувар» та 8 хвилин до фермерського ринку «Шувар».
Пішки на тренування 7 хвилин до спортивного комплексу Apers або 10 хвилин до фітнес-хабу Bronx. Для поціновувачів плавання на відстані 6 хвилин на авто від будинку басейн «Водан». 
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
204Б
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 396 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber