Довготривала оренда, 1 кімнатна квартира, Зелена вул., 263, Львів, Сихівський район

700 $
Код №:
6800
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
1 кімнатна квартира
Площа загальна
42 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Зелена вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Сихівський район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 1-кім. квартири Львів, вул. Зелена 263 (ЖК Там Там Новобудова). Поверх 6/10ц., площа 42 кв.м., перша здача, квартира з терасою, тільки після ремонту, в будинку є шикарна тераса на даху для жильців. Кухня-студіо з диваном-ліжком на ламелях плюс спальня.
Житловий комплекс «Там Там» представляє собою 10-поверховий будинок з двома під'їздами, який розташований у Сихівському районі Львова. На перших двох поверхах розташовані комерційні підприємства, наприклад, магазин, аптека, кав'ярня або салон краси. Над ними облаштована невелика тераса з зонами для відпочинку, з яких відкривається вид на навколишній район.
Під будинком знаходиться зупинка громадського транспорту: повз проходять 13 автобусних і 2 тролейбусних маршрути. На машині в центр міста можна потрапити за 10 хвилин.
Навколо комплексу «Там Там» розташовані продуктові магазини, кафе і СТО для автомобілів. Через дорогу є міні-маркет і стоковий ринок «Галицький ярмарок», на якому можна придбати як продукти харчування, так і одяг.
У 5 хвилинах їзди на авто знаходяться приватні стоматології, медична клініка Oxford Medical, дитяча та доросла поліклініки.
На відстані 1,5 км розташовується зелена зона — парк ім. святого Папи Римського Івана Павла II, в якому можна активно провести час в мотузковому парку, покататися на велосипеді або просто погуляти з дитиною на дитячих майданчиках. Поруч з парком є ​​кінопалац ім. Довженко.
Для тренувань і релаксу підійде оздоровчий центр Rio з сауною, фітнес-залом, солярієм і масажем в 10 хвилинах ходьби від ЖК. Трохи далі відкриті SportLife з басейном і жіночий фітнес-клуб FitCurves.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Сихівський район
Вулиця
Зелена вул.
Будинок №
263
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 374 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber