Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Балабана М. вул., 12, Львів, Галицький район

1.000 $
Код №:
7046
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
105 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Балабана М. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 1.000 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Маєра Балабана 12 (ЖК Старе Місто Новобудова). Поверх 8/9ц., площа 105 кв.м.,  + кухня-студія в центрі Львова. Загальна площа квартири 100 м. кв. + тераса. Знаходиться на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку, відеонагляд. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання, сигналізація. Дві ізольовані кімнати, 2 санвузла, вихід на терасу, з якої відкривається вид на центр міста.
Комплекс належить до бізнес класу і пропонує майбутнім мешканцям комфортне житло, попит на яке тільки зростатиме. Розташований новий ЖК на вул. Маєра Балабана 12 в м. Львів – розвиненому районі міста, що лише додає переваг.
Серед переваг, які увібрав у себе житловий комплекс Старе місто у Львові, варто відмітити вдале розташування. Перш за все, мова йде про зручну транспортну розв'язку і проспект Чорновола, що знаходиться поблизу. Швидко дістатися від комплексу можна і до торгівельно-розважального центру Forum Lviv, освітніх закладів міста. Сам комплекс має власну територією із зеленими насадженнями, затишними зонами для відпочинку, дитячим майданчиком.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Балабана М. вул.
Будинок №
12
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 305 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber