Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Чернігівська вул., Львів, Личаківський район

800 $
Код №:
5005
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
67 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Чернігівська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 800 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Чернігівська (Новобудова). Поверх 4/5ц., площа 67 кв.м., після дизайнерського ремонту. Квартира знаходиться в будинку, що розташований в лісо-парковій зоні по вул. Чернігівській. Навколо будинку парк, дерева, свіже повітря та спів птахів. Квартира повністю умебльована, обладнана сучасною технікою.
Кухня і вітальня об’єднана в спільну зону “Студіо”. Вітальня комфортний диван, плазма-телевізор, під'єднане кабельне телебачення, WiFi Інтернет. Кухня оснащена сучасною технікою: варочна поверхня Whirlpool, вмонтована техніка: посудомийна машина Bosch, духова піч Kupersbush, мікрохвильова піч Whirlpool, холодильник LIEBHERR , є весь необхідний посуд. З кухні вихід на засклений балкон з видом на парк.
Є окрема гардеробна кімната (6 м.кв.), оснащена шафами, полицями та шухлядами для зберігання одягу, взуття та інших речей. Ванна кімната (10 кв.м.) вміщує окремо душову, ванну, санвузол, тумбу з умивальником, підвісну дзеркальну шафу, оснащена основним та декоративним світлом, вмонтована пральна машинка BEKO.
Спальня (22 кв.м.) світла і сонячна, є двоспальне ліжко (1800 х 2000), подушки та одіяло, постільна білизна, шафа-купе для одягу та комод для постільної білизни , робоча зона (стіл з дзеркалом, крісло) для роботи з ноутбуком або косметичний столик.
Зі спальні вихід на відкритий балкон-лоджія (тераса) з чудовим видом на парк.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Чернігівська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 1100 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber