Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 16Б, Львів, Шевченківський район

500 $
Код №:
6728
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
75 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Чорновола В. просп. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, пр. Чорновола 16Б (ЖК Авалон Новобудова). Поверх 2/12ц., площа 75 кв.м. Нова побутова техніка. Нові меблі. Підігрів підлоги. Два санвузла, дві спальні та кухня-студіо з диваном.
Житловий комплекс розташований за 20 хвилин пішки від Львівської ратуші та Площі Ринок. Недалеко від будинку проходить проспект В'ячеслава Чорновола, яким курсують 35 маршрутів міського громадського транспорту. Поруч з новобудовою зупинка трамваїв №6, №9, маршрутки №20 та автобусів №334, №206, а за 2 хвилин на авто — транспортна розв'язка на перетині проспекту В'ячеслава Чорновола та вулиці Липинського, що дозволить швидко добиратися до інших мікрорайонів міста. Якщо потрібно до іншого населеного пункту, за 10 хвилин пішки від комплексу залізнична станція «Підзамче», через яку проходять потяги міжміського та регіонального сполучення.
Придбати продукти у пішому доступі від житлового комплексу Авалон можна у декількох невеликих магазинах, гіпермаркеті «АШАН» — 8 хвилин, супермаркеті «Сільпо» — 12 хвилин. Для поціновувачів домашніх овочів та фруктів, фермерських еко-продуктів поряд з новобудовою ринок Bazarchyk, а за 16 хвилин пінки або за 5 хвилин на авто — Краківський ринок. До найближчих торгово-розважальних центрів New Point та «Форум Львів» пішки 7-8 хвилин.
Для занять спортом поруч з житловим комплексом спортивна зала ММА, а на відстані 13 хвилин пішки палац спорту Ska та спортивна зала Reval HardTotal. Поплавати у будь-який час року можна у басейні Ska Pool, до якого 3 хвилини на авто або 18 хвилин пішки.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
16Б
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 370 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber