Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 16Д, Львів, Шевченківський район

900 $
Код №:
6668
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
67 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
13 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Чорновола В. просп. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 900 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 2-кім. квартири Львів, пр. Чорновола 16д (Новобудова ЖК AVALON). Поверх 8/13ц., площа 67 кв.м. Квартира з дуже крутим дизайнерським ремонтом у стилі хай-тек у престижній новобудові бізнес-класу - Житловий комплекс AVALON!! Вся побутова техніка - посудомийка, пралька, еклектрочайник, духовка, мікрохвильовка, холодильник, WI-Fi, відеодомофон. Велика кухня-студія та дві відпочинкові кімнати. Ремонт робиться з дорогих іспанських, польських та ін. матеріалів. Велика тераса з зоною відпочинку! Комора для велосипеда та зберігання речей у підвалі. Індивідуальне опалення, тепла підлога, два ліфти, хороші сусіди.
Житловий комплекс Avalon знаходиться у самому центрі Львова та має будову закритого типу. Головною особливістю є те, що кожна секція унікальна і відрізняється дизайном. Панорамні вікна виходять на неймовірні краєвиди історичної частини міста та Високого замку.
Додаткові переваги, які може запропонувати житловий комплекс Avalon у Львові, пов’язані зі зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною.
По сусідству з комплексом розташований торговий центр з гіпермаркетом «Ашан», меблевим магазином JYSK, двома піцеріями, «Хінкальнею» та різними сервісами. Ще невеликі магазини поблизу, які будуть альтернативою, — це «Рукавичка», «Свій Маркет» та «Близенько». У 10 хвилинах пішки також працює супермаркет «Арсен».
За кілометр від будинку розташувався Парк ім. 700-річчя Львова, а з іншого боку на такій самій відстані — парк «Високий Замок». Прямо біля новобудови відкрито кілька дитячих садків. На старших дітей чекають у приватній гімназії «Відродження» — 200 м від будинку, школі інтелектуального розвитку Yes I Can — 300 м, загальноосвітній школі №22 ім. В. Стефаника — 500 м, та низці інших навчальних закладів.
За лікарською допомогою мешканці району звертаються до медичного центру «Мати та дитина», державної стоматології, поліклініки №1, приватної клініки «Оксфорд Медікал Львів», стоматології Dental Care Office by Zablotskyy та амбулаторії сімейної медицини №4.
Для тих, хто веде здоровий спосіб життя, у пішій доступності функціонують фітнес-клуби Total Fitness, FitMe та «Ківі Фітнес», студія стретчингу Flexy Hub, танцювальна студія LOFT Studio. Менше кілометра до басейну SKA Pool, сучасного стадіону та легкоатлетичного манежу з велотреком.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
16Д
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 407 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber