Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., 77, Львів, Шевченківський район

850 $
Код №:
6765
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
80 м2
Поверх
15 поверх
Поверхів будинку
22 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Чорновола В. просп. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 850 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 2-кім. квартири Львів пр. В. Чорновола 77 (ЖК Щасливий Platinum). Новобудова, поверх 15/22ц., площа 80 кв.м., з прекрасним краєвидом на центр міста та Високий замок! Помешкання облаштоване італійськими меблями та сучасною технікою! В наявності кондиціонер та посудомийна машина! Квартира складається із зали 45м. спальні. ванної кімнати та санвузла! В квартирі 2 сучасних телевізора Sony! В квартирі велика лоджія! Перша здача!
Житловий комплекс «Щасливий Platinum» у Львові знаходиться поруч з Парком 700-річчя міста в двох з половиною кілометрах від Ратуші.
Район має відмінну інфраструктуру, по проспекту Чорновола пролягає майже два десятки маршрутів тролейбусів, автобусів і маршрутних таксі – максимальний інтервал руху не перевищує десяти хвилин.
Поруч з комплексом є повний набір об'єктів, від наявності яких завжди залежить якість життя в місті. Поблизу розташований супермаркет, торгово-розважальний центр, дитячі садочки, басейн і автозаправка.
«Щасливий Платінум» – житловий комплекс, поруч з яким є відділення банків, школа, аптеки, магазини і салони краси. До Оперного Театру відстань складає всього два кілометри.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
Будинок №
77
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 375 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber