Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Чорновола В. просп., Львів, Шевченківський район

15.000 грн.
Код №:
6833
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
54 м2
Поверх
8 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Чорновола В. просп. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 15.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, пр. В. Чорновола (ТЦ Арсен). Поверх 8/16ц., площа 54 кв.м., ремонт, меблі, побутова техніка. Кімнати та вигоди ізольовані. 
Якщо потрібен громадський транспорт, поруч велика транспортна розв'язка, якою курсують два десятки маршрутів міського транспорту. Автомобілем до центру міста з його історичними пам'ятками, музеями, театрами, кафе та ресторанами — 15 хвилин, до автовокзалу «Львів Північний» — 10 хвилин, до залізничного вокзалу та міжнародного аеропорту — 30 хвилин.
Поруч з будинком продуктовий міні-маркет, супермаркет «Близенько», а у радіусі 5-7 хвилин супермаркети «Рукавичка», «Арсен», «АТБ-Маркет», магазин Solodoshchi Stepankiv та ряд інших торгових точок, де можна придбати продукти, хліб, овочі та фрукти. До Краківського ринку за фермерською еко-продукцією, свіжими овочами та фруктами — 9 хвилин на авто.
За 5 хвилин автомобілем ТЦ «Інтерсіті» та спеціалізований ТРЦ Spartak, де працюють супермаркет «Сільпо», семизальний кінотеатр Multiplex з дитячою зоною та фітнес-клуб SportLife з басейном олімпійського стандарту. До найбільшого у Львові торгово-розважального центру «Форум Львів» з продуктовим супермаркетом «Сільпо», дитячим розважальним центром, кінотеатром та фуд-кортом — 8 хвилин на авто.
У пішому доступі муніципальні дитячі садки №31 та №57, а також приватний дитячий садок Kolo Khrusya I Lesya — 11-15 хвилин. За 5-8 хвилин на авто дитину можна відвезти до муніципальних садків №171, №106, №167 та приватного дитячого садка «Мадагаскар». Ходити пішки на заняття можуть учні школи №23, до якої 11 хвилин. До шкіл №43, №91 та №81 — 6-7 хвилин на авто. Також у пішому доступі музична школа №3, Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету та Українська академія друкарства.
Найближчий фітнес-клуб «Кристал» за 9 хвилин від будинку. Ще кілька спортивних комплексів та фітнес-центрів розташовані у радіусі 7 хвилин автомобілем: спортивний комплекс «Брюховицький байк парк», фітнес-клуб SportLife, тренажерна зала Forever та спортивний комплекс SKA з басейном.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Чорновола В. просп.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 440 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber