Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Дністерська вул., Львів, Личаківський район

Код №:
7363
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
48 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Хрущівка

Оренда на тривалий термін квартири Львів Дністерська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Дністерська (Стадіон Україна). Поверх 3/5ц., площа 48 кв.м., косметичний ремонт, балкон, всіма необхідними меблями та побутовою технікою (пральна машина, холодильник, газова плита, є газова колонка на гарячу воду). Кімнати суміжні. В кожній з кімнат диван.
Біля будинку є охороняєма автостоянка. За будинком школа, стадіон, тренажори. За школою дитячий садок. В будинку навпроти магазини "Близенько" "Watson" "Приват Банк" Канц товари. Продуктовий базарчик. Ліворуч від будинку магазини "Жовківськи ковбаси" "Солодощі". Також зупинка громадського транспорту. Праворуч від будинку магазин "Рукавичка" 200 метрів від будинку на перехресті вулиць Зелена/Дністерська магазини "Балована Галя" "Львівські Круасани". Праворуч від будинку 800 метрів магазин "Арсен" на Зеленій 147. Поряд будується Макдональдс. В районі в пішій доступності дві лікарні- 8 клінічна і Чорнобільська лікарня. Два парки Снопківський і Погулянка. До центру міста 20 хвилин пішки з горки. Виїзд з вулиці в двух напрямках на вулиці Зелена і Стуса.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Дністерська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 329 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber