Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Глинянський Тракт вул., 55, Львів, Личаківський район

14.000 грн.
Код №:
6881
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
62 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Глинянський Тракт вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 14.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Тракт Глинянський 55 (Личаківська). Новобудова ГалБуд 2009р., поверх 1/5ц., площа 62 кв.м., 2 балкони, меблі та побутова техніка.
За 15 хвилин можна дійти до парку Знесіння з культурно-історичними зонами та музеями, де можна покататися на велосипеді, прогулятися, влаштувати пікнік з друзями та просто насолодитися шматочком лісу в межах міста. 13 хвилин пішки — та ви у Личаківському парку, який переходить в ботанічний сад та парк Прогулянка.
Доїхати до центру можна за 13 хвилин на автомобілі по Личаківській вулиці, де також є зупинки громадського транспорту.
Купити продукти поблизу можна в супермаркетах «АТБ» та «Рукавичка» до яких пішки 13 хвилин або проїхавши 5 хвилин до «Свій Маркет» та «Вопак». Сходити за свіжими овочами, фруктами та фермерською екопродукцією можна на Вінниківський ринок, до якого пішки всього 15 хвилин.
Якщо потрібен дитячий садок поблизу — 15 хвилин пішки до садка №105, 5 хвилин на авто до «Ерудітіня», 7-10 хвилин на авто до Brighter Minds, «Сонечко» №45, «Ерудит» та №92 «Барвінок». Для дітей старшого віку декілька хвилин до школи №63, трохи далі Початкова школа, а за 8-10 хвилин на авто можна доїхати до шкіл Галицького району Львова. Також поруч мовні курси англійської мови для дітей різного віку.
З'їздити на тренування недалеко від будинку мешканці зможуть в фітнес-клуби Айседора, Forever, фітнес-клуб та салон краси Crystal, Vasil Gym та «Санте».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Глинянський Тракт вул.
Будинок №
55
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 386 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber