Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Головацького Я. вул., Львів, Галицький район

400 $
Код №:
6415
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
74 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
4 поверховий
Тип будівлі
Старий фонд
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Головацького Я. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 400 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Головацького (Братів Міхновських). Поверх 3/4ц., площа 74 кв.м. Кімнати ізольовані. Кухня простора, 11, 5 м2, з балконом у внутрішній двір. Є вся техніка та меблі для зручного проживання. Для зберігання речей є дві великі та місткі шафи а також кладова. В квартирі центральне водо- та теплопостачання з індивідуальним лічильником (є бойлер). Котельня на ОСББ. 
До центру Львова 15 хвилин пішою ходою. До найближчих супермаркетів можна дійти пішки: 8 хвилин до «Свій Маркет», 15 хвилин до «Рукавички». Також поруч кілька невеликих продуктових магазинів, а за 8 хвилин на авто можна доїхати до Краківського ринку з фермерською продукцією, свіжими фруктами та овочами. На території комплексу також планують відкрити торговий центр.
З дошкільних установ в радіусі 20 хвилин пішки або 4 хвилин їзди на авто дитячий садок «Сімейний Клуб», дошкільний центр №26 та дитячий садок №23. Школи розташовані трохи далі — 5 хвилин на авто до школи №67, 8 хвилин до школи №65, 9 хвилин їзди до школи №55, 14 хвилин до ліцею-гімназії міжнародних відносин ім. Василя Стуса.
До інших мережевих фітнес-клубів можна доїхати за 7-9 хвилин на авто: це клуби League, ArmGo та «Інтерспорт». Для шанувальників плавання за 7 хвилин на авто басейн спортивної бази СКА, де також поруч легкоатлетичний манеж з велотреком.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Головацького Я. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 569 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber