Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Городоцька вул., 245а, Львів, Залізничний район

22.000 грн.
Код №:
6749
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
64 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Городоцька вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Залізничний район - ціна 22.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Городоцька 245а (Новобудова). Поверх 4/10ц., площа 64 кв.м., кімнати ізольовані. В наявності всі нові меблі та побутова техніка, швидкісний інтернет. Дві великі гардеробні кімнати.
У затишному і комфортному місці, поблизу автомагістралі, по сусідству з дитячими освітніми установами, розташований новий житловий будинок з підземним паркінгом. Так само поруч є церква, фізико-математичний ліцей, школи №60, №75 та №77, поліклініка №5, аптека, банк, магазини, кафе, салони краси, хімчистка та ринок. В транспортну інфраструктуру входять зупинки міського транспорту, оптимальна дорожня розв'язка. У десяти хвилинах їзди знаходиться центральний з/д вокзал і аеропорт.
Унікальний монолітно-каркасний будинок з цікавим дизайном в теплих тонах. Будинок розділений на два під'їзди, де на поверх розміщено по чотири квартири, ліфт, освітлена денним світлом сходи. Біля будинку упорядкований і доглянутий двір з квітниками, дитячим майданчиком і місцями для відпочинку. Тут Ви знайдете сімейний затишок і сучасний комфорт в центрі міста.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Залізничний район
Вулиця
Городоцька вул.
Будинок №
245а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 393 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber