Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Княгині Ольги вул., Львів, Франківський район

650 $
Код №:
7105
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
78 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
6 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Княгині Ольги вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 650 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Балтійська (Новобудова). Поверх 3/6ц., площа 78 кв.м., євроремонт, сучасні меблі та побутова техніка.
Клубний будинок розташований в районі з добре розвиненою інфраструктурою: поруч кілька шкіл та дитячих садків, парк, поліклініка, супермаркети, торговельні та розважальні центри, фітнес-клуб, аквапарк та міжнародний аеропорт «Львів».
За 2 хвилини пішки від клубного будинку зупинки трамвая та автобуса, а за 5 хвилин автомобілем — велика транспортна розв'язка, що з'єднує район новобудови з великими транспортними магістралями.
Купувати продукти поряд з будинком мешканці можуть в супермаркеті Elite Club або продуктовому магазині, до яких пішки 4 хвилини, а також у супермаркетах великих торгових мереж: до «Рукавички» — 10 хвилин пішки, до «АТБ» — 3 хвилини на авто, а до «Сільпо» можна доїхати за 5 хвилин. 
У 9 хвилинах автомобілем від житлового комплексу найбільший торгово-розважальний центр Західної України — Victoria Gardens, в якому працює близько 160 бутиків та магазинів, багатозальний кінотеатр Multiplex, дитячий розважальний центр та боулінг-клуб Papashon, інтерактивне кафе, Львівська майстерня шоколаду, продуктовий гіпермаркет «Сільпо» та фітнес-центр KING. Зустрітися з друзями можна в кінотеатрі Lviv Film Center, нічному клубі De Luxe та аквапарку «Пляж», витративши на дорогу 4 хвилини на авто.
Кілька дитячих дошкільних установ поряд з будинком — це можливість відвозити дітей в дитячий садочок дорогою на роботу: за 3-4 хвилини від будинку дитячі садки №73, №13 та №42, а до приватного дитячого садка Маленьке Королівство автомобілем 6 хвилин. Старші діти зможуть відвідувати середню школу «Джерельце», до якої автомобілем 3 хвилини, а також середні школи №17, №50 та №55, спеціальну школу №5 або школу-гімназію міжнародних відносин.
Для занять спортом за 6 хвилин автомобілем від будинку спортивний комплекс «Динамо» та фітнес-клуб Sport Life з басейном, тренажерної залою, груповими заняттями та дитячим фітнесом.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Княгині Ольги вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 300 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber