Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Князя Святослава пл., 5, Львів, Галицький район

500 $
Код №:
6839
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
44 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Князя Святослава пл. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, пл. Князя Святослава, 5 (ЖК Княжий Новобудова). Поверх 1/10ц., площа 44 кв.м., ремонт, індивідуальне опалення, зворотній осмос, підігрів підлоги, решітки на вікнах, сигналізація.
Локація житлового комплексу — історичний центр Львова з його розвиненою транспортною та соціальною інфраструктурою, історичними та культурними об'єктами. У пішому доступі від новобудови розташовані всі необхідні сервіси.
За 2 хвилин пішки найближча зупинка громадського транспорту на вулиці Шевченка, від якої відправляються автобуси №125 та №210, трамвай №6 та маршрутка №17. Якщо потрібно до іншого міста чи країни, 11 хвилин автомобілем до центрального залізничного вокзалу або 20 хвилин до автовокзалу та Міжнародного аеропорту «Львів».
У радіусі 10 хвилин пішки працюють супермаркети «Свій маркет», «Сільпо», «Близенько», «АТБ-Маркет» та кілька невеликих продуктових магазинів. Якщо потрібні свіжі фрукти та овочі — 15 хвилини пішки до «Краківського» ринку з фермерськими еко-товарами. З торгових центрів у пішому доступі від комплексу працюють ТЦ «Магнус» та ТРЦ Forum Lviv з галереєю магазинів різної спрямованості, супермаркетом «Сільпо», фуд-зоною з 14 кафе та ресторанів, кінотеатром «Планета кіно» та дитячою розважальною зоною. Також неподалік ЖК Княжий багато гарних місць, де можна пообідати, зустрітися з друзями або влаштувати сімейне свято.
З вищих навчальних закладів у районі новобудови розташовані Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, державний університет МВС, «Львівська політехніка» та інші.
На тренування 10 хвилин пішки до фітнес-клубу Pride Elite Gym, жіночого фітнес-центру FitCurves, фітнес-студії Antonik, зали важкої атлетики або легкоатлетичного манежу з велотреком. Для піших прогулянок поруч парк ім. Івана Франка, Сад собору святого Юра та парк на Горі Старт.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Князя Святослава пл.
Будинок №
5
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 374 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber