Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., 230а, Львів, Франківський район

25.000 грн.
Код №:
6771
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
80 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
12 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 25.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Кульпарківська 230а (ЖК Фамілія Новобуд). Поверх 6/12ц., площа 80 кв.м., 2 кімнати, кухня, коридор, туалет, ванна, 2 лоджії. Побутова техніка: 2 телевізори. Холодильник, мікрохвильова пічка, пральна машинка, газова плита, витяжка, духовка, посудомиюча машинка, електрочайник, порохотяг, праска, кондиціонер. Євроремонт - повністю обладнана квартира!
Житловий комплекс розташований в 1,5 км від міжнародного аеропорту і 6 км від центру міста. До зупинки громадського транспорту кілька кроків — тут проїжджають тролейбус №22, маршрутні таксі №7, №14, №23, №25, №27 та №32, а також більше двадцяти автобусів.
Новобудову оточують будівельний гіпермаркет «Нова Лінія», торговий центр «Вам» і великий торговий комплекс «Південний» з більш ніж 1000 магазинами, ресторанами, фітнес-центрами та розважальними закладами. Тут є льодовий каток, дитячий ігровий комплекс «Веселка», академія футболу «Клуб Лева - Південний», академія боксу Андрія Котельникова, спорткомплекс «Грація», лазерний клуб, роллердром, арт-студія «СПЛЕСК», сквош центр і багато іншого. Також за два кроки від комплексу розташований ТРЦ Victoria Gardens із супермаркетом, сервісною інфраструктурою, бутиками, різними магазинами, кінотеатром, боулінг-клубом і ресторанами.
У пішій доступності знаходяться парки «Скнилівський» та імені Івана Виговського. У 10 хвилинах їзди від будинку працює критий аквапарк «Пляж» з фітнес і СПА зонами.
Для найменших в межах 10 хвилин пішки відкриті приватний дитячий клуб «Манюня», дитячий садок «Дивосвіт» і школа усного рахунку «Соробан». До державних садочків №163, №153 і №39 пішки 15 хвилин або 7 хвилин на авто. Інноваційна школа ThinkGlobal відома своїми авторськими програмами навчання та індивідуальним підходом до дитини — до установи 3 хвилини машиною. Трохи далі розташовані гімназія імені Василя Симоненка, ліцей №66 з поглибленим вивченням англійської мови та інформаційних технологій, ліцей №46 імені В'ячеслава Чорновола з поглибленим вивченням англійської мови, а також загальноосвітня школа «Надія».
Поруч з будинком працює приватна дитяча клініка «Веселка», а в 15 хвилинах пішки — міська поліклініка №2, медичний центр Святої Параскеви, приватна лабораторія «ПрімаМЕД» і міська стоматологія №4.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
Будинок №
230а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 366 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber