Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., 64а, Львів, Франківський район

650 $
Код №:
6471
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
50 м2
Поверх
4 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 650 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири з паркінгом Львів, вул. Кульпарківська 64а (ЖК Parus Park). Новобудова, поверх 4/16ц., площа 50 кв.м., євроремонт, меблі, побутова техніка.
Хоча здається, що Парус Парк – житловий комплекс, розташований окремо від міста, потрапити від нього в будь-який куточок Львова дуже просто. Поки інші будуть витрачати час у заторах, мешканці новобудови будуть уже на роботі чи важливій співбесіді. А тим, хто залишиться удома, випаде нагода насолоджуватись чудовими краєвидами з вікна та затишними плануваннями оселі.
Внутрішній двір це зона відпочинку — виходячи з дому Ви потрапляєте у власний міні-парк з дизайнерськими лавками, вело- та пішохідними доріжками для прогулянок.
В оточенні комплексу розташовано два затишних сквери, а прогулянка до парку Піскові озера займе не більше 8 хвилин.
Парки надають широкі можливості для сімейного дозвілля — занять спортом, прогулянок з дітьми, в глибині парків передбачені дитячі майданчики та зони відпочинку біля озера. І все це в одному з найкращих районів міста, в 10-хвилинній доступності до центру Львова, у Франківському районі.
У 7 хвилинах їзди знаходиться міжнародний аеропорт Львова, в 10 хвилинах — залізничний вокзал, в 15 хвилинах — центр міста. Якщо знадобиться громадський транспорт — повз проїжджають тролейбуси №22 та №30, маршрутні таксі №7 і №38 і безліч автобусних маршрутів.
Якщо в родині є діти, вам напевно сподобається близькість до різних навчальних закладів: початкова школа «Світанок», дитячі садки №3, №86 і STEM-школа INVENTOR — 5 хвилин пішки, школа №18, Класична гімназія при Львівському університеті ім . Франка, НВК «Школа-ліцей "Європейський"» і ліцей міжнародних відносин ім. Василя Стуса — 15 хвилин пішки, Львівський фізико-математичний ліцей — 20 хвилин.
Всього в 5 хвилинах на авто знаходиться великий ТРЦ Victoria Gardens з бутиками, ресторанами, б'юті-зонами, розвагами для дітей і дорослих. Трохи ближче відкриті гіпермаркет «Ашан», супермаркети «АТБ», «Сільпо» та SPAR. З фітнес-клубів в окрузі можна виділити Premium, «Спартак», «Малібу», WELLNESS CLUB і Premium Gym — усі розташовані в межах 2-5 хвилин їзди.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
Будинок №
64а
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 353 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber