Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Кульпарківська вул., Львів, Франківський район

600 $
Код №:
6541
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
68 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Кульпарківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Кульпарківська (Новобудова). Поверх 3/5ц., площа 68 кв.м. Індивідуальне опалення. Великий коридор, ванна кімната, кухня, простора вітальня з диваном та ізольована спальня. Євроремонт, художній паркет. Санвузол суміжний. Засклений балкон з кухні, на балконі кладова, шафа купе. Уся необхідна техніка.
У 7 хвилинах їзди знаходиться міжнародний аеропорт Львова, в 10 хвилинах — залізничний вокзал, в 15 хвилинах — центр міста. Якщо знадобиться громадський транспорт — повз проїжджають тролейбуси №22 та №30, маршрутні таксі №7 і №38 і безліч автобусних маршрутів.
В радіусі 1 км є кілька зелених зон: парків і скверів.
Всього в 5 хвилинах на авто знаходиться великий ТРЦ Victoria Gardens з бутиками, ресторанами, б'юті-зонами, розвагами для дітей і дорослих. Трохи ближче відкриті гіпермаркет «Ашан», супермаркети «АТБ», «Сільпо» та SPAR. З фітнес-клубів в окрузі можна виділити Premium, «Спартак», «Малібу», WELLNESS CLUB і Premium Gym — усі розташовані в межах 2-5 хвилин їзди.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Кульпарківська вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 400 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber