Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Ленона Дж. вул., Львів, Шевченківський район

15.000 грн.
Код №:
7477
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
70 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
5 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Ленона Дж. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 15.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Дж. Ленона (Новобудова). Поверх 3/5ц., площа 70 кв.м., кімнати ізольовані, індивідуальне опалення. Для сімї або пари, без тварин.
Житловий комплекс розташований у тихому та спокійному районі Львова, але при цьому у пішому доступі до всієї необхідної міської інфраструктури.
Комплекс має зручний зв'язок із центральною частиною Львова та іншими районами. До центру міста всього 15 хвилин на авто або півгодини їзди громадським транспортом. Від найближчої зупинки ходять автобус №184-а та маршрутні таксі №17 та №9.
Інфраструктура мікрорайону включає в себе два магазини: невеликий мінімаркет (200 м) і «Близенько», в яких можна купити продукти повсякденного попиту. На великий шопінг та за розвагами можна вирушити до ТРЦ «Спартак» в межах 7 хвилин на авто, в якому крім великого супермаркету та бутіків є кінотеатр, фудкорт, дитяча ігрова зона та тренувальні зали «СпортЛайф».
Поблизу новобудови знаходиться центр дитячого розвитку «Спектр», працює дитячий садок, середня школа №97. У 15-20 хвилинах пішки розташовані ще дві загальноосвітні школи: «Еколенд» та школа №30.
З найближчого оточення новобудови слід зазначити Замарстинівський лісопарк, що забезпечує весь мікрорайон свіжим повітрям. Під його деревами можна влаштовувати пікніки, відпочивати з книгою, гуляти з дитиною і, звичайно, сюди можна виходити на ранкові пробіжки.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Ленона Дж. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 485 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber