Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Липова Алея вул., 15, Львів, Личаківський район

700 $
Код №:
6714
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
70 м2
Поверх
10 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Липова Алея вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Личаківський район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Липова Алея (Новобудова). Поверх 10/10ц., площа 70 кв.м., будинок зданий у 2018р, ремонти зроблені, ліфт. У квартирі зроблено дорогий ремонт, металеві вхідні дверей. Кондиціонер, відеонагляд, сигналізація. Домофон внутрішній + будинковий, нова побутова техніка: духовка + вар. поверхня, посудомийка, пралка, холодильник, мікрохвильовка, 2 телевізори. Очистка води. Огорожена прибудинкова територія. Вигляд на стадіон і парк. Все для комфортного проживання. Ремонту і всьому вмістимому рік часу - все НОВЕ.
Розташований за 9 хвилин автомобілем від площі Ринок та історичної частини міста. Якщо потрібен громадський транспорт, поряд з будинком зупинки автобусу №46, тролейбусів №24 та №31, міських маршруток №37, №43 та №44, а за 4 хвилини автомобілем — автостанція №5, від якої вирушають автобуси до сусідніх населених пунктів.
За продуктами кілька хвилин пішки до магазинів «Родинна ковбаска», «ДеЛюкс» та супермаркету «Рукавичка». На автомобілі 4-5 хвилин до супермаркетів «Арсен», «АТБ-Маркет», «Сільпо» та METRO Cash&Carry.
Якщо потрібна дитяча дошкільна установа, 7 хвилин пішки до дитячого садка №67 або 5-7 хвилин на авто до дитячих садків «Барвінок», №89 та садка на вулиці Китайській. Для дітей старшого віку поряд із будинком школи Think Global, «Ерудит», ЗОШ №73 СДЮШОР «Карпати» та муніципальна школа №49, до яких від 5 до 15 хвилин пішки. У радіусі 5-8 хвилин на авто від комплексу працюють школи №82, №42, №24, №27, №80 та ліцей «Львівський». Також у районі новобудови розташовані логопедичний центр «Розмовляйко», центр творчості дітей та юнацтва, Український католицький університет та Львівська національна академія мистецтв.
Займатися спортом поруч із будинком можна у студії йоги Олени Бакай, палаці спорту «Галичина» або на стадіонах «Україна» та «Гарт», прогулявшись пішки 8-9 хвилин. За 4-6 хвилин на авто від житлового комплексу по вул. Зеленій, 111 розташовані фітнес-центр Apeks та басейн «Водан». Для поціновувачів піших прогулянок поруч прогулянковий маршрут, а для дітей — перший урбан-парк із майданчиками для баскетболу, стрітболу, скейтборду та інших вуличних видів спорту.
З медичних закладів у районі новобудови розташовані Західноукраїнський спеціальний дитячий медичний центр, Чорнобильська лікарня та 8-а міська клінічна лікарня.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Личаківський район
Вулиця
Липова Алея вул.
Будинок №
15
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 408 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber