Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Малоголосківська вул., 32, Львів, Шевченківський район

700 $
Код №:
7118
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
70 м2
Поверх
1 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Малоголосківська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Малоголосківська 32В (ЖК Plus 2). Поверх 1/10ц., площа 70 кв.м., з євроремонтом. Перше заселення. Кімнати окремі, є все необхідне: духовка, мікрохвильовка, посудомийка, пральна машинка і сушка.
Підігрів підлоги на кухні і у санвузлах.
Житловий комплекс Plus-2 — це ідейне продовження комплексу Plus. Комплекси розташовані в районі, який швидко розвивається: поруч тільки нові житлові комплекси, ніяких сірих багатоповерхівок та галасливих транзитних магістралей. Plus-2 розташований ще ближче до зеленої зони парку, який плавно переходить в Брюховецький ліс.
Район розвивається — разом з новими комплексами відкривають об'єкти інфраструктури: магазини, аптеки, салони краси та кафе. До 2-х супермаркетів «Рукавичка» можна дійти пішки за 7 та 10 хвилин відповідно, до «Арсена» за 15, а до «Сильпо» на автомобілі 5 хвилин.
Для самих маленьких мешканців комплексу в радіусі 15-ти хвилинної прогулянки 5 дошкільних установ: «Коло Хруся и Леся», сімейний центр «Мадагаскар», дошкільний центр №57, дитячий садок №167, англомовний дитячий сад Англо Land та дитячий сад Bright Minds. До найближчих шкіл також можна дійти пішки — 5 хвилин до школи №23, 6 хвилин до школи №6, 12 хвилин до приватної школи «Перспектива», 15 хвилин до шкіл №43 та біблійних-кахетічной школи. Для додаткових занять в пішої доступності музичні школи, спортивні секції та курси англійської мови.
Сходити на тренування пішки можна в фітнес-клуб «Кристал», тренажерний зал «Галла» та Sport Life c басейном, аквазоною, соляною кімнатою та зоною релаксу. Для піших прогулянок та пікніків поруч Брюховецький ліс, де також буде цікаво покататися на велосипеді лісовими стежками.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Малоголосківська вул.
Будинок №
32
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 245 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber