Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Наукова вул., 2Г, Львів, Франківський район

600 $
Код №:
6715
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
85 м2
Поверх
6 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Наукова вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Франківський район - ціна 600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Наукова 2Г (Парк Боднарівка). Поверх 6/9ц., площа 85 кв.м. Дві спальні, кухня студія, індИвідуальне опалення, інтернет, квартира з гарним ремонтом.
Будинок розташований поруч з парком «Боднарівка», тому можна миттєво вийти на прогулянку на свіжому повітрі чи милуватись краєвидом з квартири на природній ландшафт. За 500 м від знаходяться два озера: безіменне та Цегольня, біля яких можна відпочити влітку. А на відстані 1 км розташований великий та доглянутий парк «Горіховий Гай», на території якого в теплу пору року працює кінотеатр просто неба. За 1,5 (15-20 хв пішки) від будинку знаходиться чудовий аквапарк «Пляж».
Від будинку нескладно дістатись у будь-який район міста Лева. Поруч проходить одна з радіальних магістралей Львова, вулиця Стрийська, тож на автівці до центральної частини міста можна дістатись за 15-20 хв. Шлях на громадському транспорті (найближча зупинка знаходиться на відстані 50 м) займе трішки більше ніж пів години.
На відстані 5-10 хв пішки розташовано багато невеличких крамничок, великий ТРЦ «Фабрика» з супермаркетом, бутіками, ресторанчиками, кінотеатром та потужною розважальною зоною. Є поблизу і де поснідати або повечеряти — поряд працюють ресторани Parenzo, «Гопак», «Шинок», «Реберня», «Колиба» та ін.
До аеропорту «Львів» (6 км) та залізничного вокзалу (6,6 км) можна дістатися за 20 хв на автівці. Найближчий автовокзал розташовано на вул. Стрийській, за 2 км (7 хв на автівці).
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Франківський район
Вулиця
Наукова вул.
Будинок №
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 362 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber