Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Панча П. вул., 18Б, Львів, Шевченківський район

22.000 грн.
Код №:
6474
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
45 м2
Поверх
14 поверх
Поверхів будинку
16 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Панча П. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 22.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Панча 18 (пр. Чорновола). Поверх 14/16ц., площа 45 кв.м., будинок 2010 р., з шикарним ПАНОРАМНИМ виглядом на Високий Замок та центр міста. Зроблений євроремонт за авторським проектом. Зручна транспортна розв'язка: 15 хвилин пішки до центру міста. Поряд три дитячих садочка, три школи, озеро, паркова зона, супермаркет "Арсен", "Спортлайф".
Побутова техніка: холодильник Bosh, пральна машина, індукційна варочна панель Siеmens, плазмовий телевізор, фільтр очистки води Osmos, витяжка Frenki, керамогранітна мийка кондиціонер LG.
Комфорт: повністю оздоблена меблями, кондиціонер, підігрів підлоги, меблі на кухні, гардероб, власна котельня, двохспальне ліжко у спальні, односпальне ліжко у дитячій та двохспальний диван у вітальні, ортопедичні матраси, зонований підігрів підлоги, зоноване освітлення, натяжні стелі та індивідуальний лічильник на тепло, електроенергію і водопостачання. Встановлений захист від затоплення і диференційнi автомати на всі зони освітлення, стабілізатори напруги електроенергії і відсікання струму при скачках напруги. Усі можливі комфортні умови проживання, щоб Ви почували себе затишно, як вдома!
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Панча П. вул.
Будинок №
18Б
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 402 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber