Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Пекарська вул., 30, Львів, Галицький район

1.600 $
Код №:
6743
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
65 м2
Поверх
3 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Еліт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Пекарська вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 1.600 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда ВІП 2-кім. квартири Львів, вул. Пекарська 30  (ЖК Бейкер Стріт. Шерлок Холмс). Новобудова, поверх 3/7ц., площа 65 кв.м. Дизайнерський ремонт. Підігрів підлоги. Автономне опалення. Стерео система (вмонтовані динаміки у стелю ) в усіх кімнатах. Пралка-сушилка. Духова шафа. Мікрохвильова. Посудомийна машина. Телевізори у спальні та вітальні. Трекові лед світильники. Душ типу walk-in Заїзд на територію через шлагбаум, можлива оренда паркомісця.
Поринути в атмосферу Англії ХІХ сторіччя тепер стало набаго легше! Адже будівельна корпорація «Ріел» взяла за мету створити відчуття лондонських вулиць, британської розкоші та витонченості. Саме всі ці ознаки гармонійно поєднані в новому житловому комплексі «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс», що знаходиться в Галицькому районі, по вулиці Пекарській, 30. Завдяки вдалому розташуванню поряд є все необхідне для комфортного життя: магазини, ресторани, салони краси та великий стадіон для занять спортом.
Величні малоповерхові будівлі одразу притягують погляд та дивують розмахом королівської архітектури. В ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» все продумано до дрібниць: від чудової прибудинкової території до власних відкритих терас, на яких Ви зможете відпочити від важкого робочого дня та насолодитись заходом сонця.
ЖК Бейкер Стріт. Шерлок Холмс розташований в історичному центрі Львова, де поруч пам'ятники архітектури та музеї, парки та сквери, театри та художні галереї. Приємно ввечері прогулятися в сусідній бар або ресторан по старовинними вулицями міста.
Сходити за продуктами біля будинку можна в «Рукавичку» за 3 хвилини, в «Вопак» за 9 хвилин або за 10 хвилин в «Арсен». Фермерську продукцію, свіжі фрукти та овочі можна купити на «Вінницькому» ринку, до якого 10 хвилини пішки, або на «Галицькому» ринку, до якого 5 хвилин пішки. Також в пішому доступі торгові центри, магазини та бутіки центрального району Львова.
Для занять спортом поруч фітнес-клуби, йога-студія та мережеві тренажерні зали. Якщо полюбляєте плавання — 5 хвилин їхати до спортивного комплексу Львівського університету з басейном, де також є поля для футболу, волейболу та баскетболу. Вийти на пробіжку можна в «Личаківський» парк або парк «Високий замок».
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Пекарська вул.
Будинок №
30
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 380 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber