Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Щурата В. вул., Львів, Шевченківський район

20.000 грн.
Код №:
6729
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
55 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
9 поверховий
Тип будівлі
Чешка
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Щурата В. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Шевченківський район - ціна 20.000 грн. за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Щурата (Миколайчука). Поверх 2/9ц., площа 55 кв.м. Перша здача після капітального ремонту. Сучасний ремонт. Дві ізольовані кімнати, простора кухня. Санвузол роздільний, ванна. Є засклений балкон. Централізоване опалення, бойлер.
Будинок розташований у тихому та спокійному районі Львова, але при цьому у пішому доступі до всієї необхідної міської інфраструктури. Зручний зв'язок із центральною частиною Львова та іншими районами. До центру міста всього 15 хвилин на авто або півгодини їзди громадським транспортом. Від найближчої зупинки ходять автобус №184-а та маршрутні таксі №17 та №9.
Інфраструктура мікрорайону включає в себе магазини: невеликий мінімаркет (200 м) і «Близенько», в яких можна купити продукти повсякденного попиту. На великий шопінг та за розвагами можна вирушити до ТРЦ «Спартак» в межах 7 хвилин на авто, в якому крім великого супермаркету та бутіків є кінотеатр, фудкорт, дитяча ігрова зона та тренувальні зали «СпортЛайф».
З найближчого оточення слід зазначити Замарстинівський лісопарк, що забезпечує весь мікрорайон свіжим повітрям. Під його деревами можна влаштовувати пікніки, відпочивати з книгою, гуляти з дитиною і, звичайно, сюди можна виходити на ранкові пробіжки.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Шевченківський район
Вулиця
Щурата В. вул.
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 399 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber