Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Шевченка Т. вул., 31, Львів, Галицький район

500 $
Код №:
6943
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
58 м2
Поверх
5 поверх
Поверхів будинку
10 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Шевченка Т. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 500 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-х кім. квартири Львів, вул. Шевченка, в ЖК "Велика Британія". Поверх 5/10ц., площа 58 кв.м., перша здача.
В квартирі є вся необхідна для комфортного життя побутова техніка, а саме: холодильник, посудомийна машина, духовка, електрична варильна поверхня, пральна машина, бойлер, сучасний телевізор. Також в квартирі передбачене індивідуальне опалення електричним котлом (крім цього будинок обладнаний своєю сучасною даховою газовою котельнею). Для надходження свіжого повітря є змонтований рекуператор. Також в квартирі є ДУЖЕ великий гардероб, та при вході шафа-купе, двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа та робочий стіл у спальні, тумба під ТВ. Квартира складається з наступних приміщень: кухня, вітальня, спальня, ванна, гардероб, лоджія. З вікна лоджії відкривається гарний вид на внутрішній дворик комплексу. Гарне, тихе, спокійне місце. Неподалік будинку є дитячі майданчики.
До квартири заведено оптоволоконний гігабітний інтернет. Роутер заживлений від блоку безперебійного живлення, що забезпечує наявність інтернету навіть коли електропостачання повністю відсутнє.
Крім того квартира оснащена охоронною системою Ajax, що забезпечує безпеку як Вам так і Вашим речам.
Гарна локація, а саме: м. Львів вул. Шевченка 31. Розвинена інфраструктура, магазин Близенько розміщений прямо в будинку, різноманітні кафе й інші заклади в сусідніх будинках, магазин Сільпо, спортивний комплекс Олімп в торгово офісному центрі Семицвіт через дорогу, дитячі садочки в пішій доступності. Центр міста ~ 10 хв. пішки. Хороша транспортна розв'язка.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Шевченка Т. вул.
Будинок №
31
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 370 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber