Довготривала оренда, 2 кімнатна квартира, Шевченка Т. вул., 42, Львів, Галицький район

700 $
Код №:
6808
Тип операції
Довготривала оренда
Кімнат
2 кімнатна квартира
Площа загальна
67 м2
Поверх
2 поверх
Поверхів будинку
7 поверховий
Тип будівлі
Новобудова
Клас житла
Стандарт

Оренда на тривалий термін квартири Львів Шевченка Т. вул. - Зняти квартиру у Львові довготривало Галицький район - ціна 700 $ за місяць

Додаткова інформація
Опис
Оренда 2-кім. квартири Львів, вул. Шевченка 42 (ЖК Львівська Мрія Новобудова). Поверх 2/7ц., площа 67 кв.м.,  2 балкони. Євроремонт, домофон. Меблі, сантехніка і побутова техніка вся нова. В кухні та кімнатах ТВ, інтернет. Є паркомісце в будинку за окрему плату. В будинку розміщений супермаркет Близенько.
Придбати продукти поряд з комплексом можна в декількох магазинах та великих супермаркетах: до «Рукавички» пішки 12 хвилин, до «Сільпо» та «Арсен» — 7 хвилин на авто. Домашні продукти, свіжі овочі та фрукти можна придбати на Краківському ринку, до якого пішки 10 хвилин. Недалеко від будинку кафе та ресторани.
За 4 хвилини автомобілем від новобудови ТЦ «Магнус» з безліччю бутиків відомих брендів, а до ТРЦ «Форум Львів» зі 120 магазинами та бутиками, кафе, кінотеатром, дитячою зоною та продуктовим супермаркетом «Сільпо» можна доїхати за 6 хвилин.
Додатковий комфорт для мешканців — п'ять дитячих садочків та дитячі розвиваючі центри в районі новобудови: до приватного дитячого садка «Хеппі», дитячого садка-ясел «Арніка» та клубу «Маленькі та Великі» — пішки 4 хвилини, до дитячого садка №25 — 10 хвилин, дитячого садка №1 — 5 хвилин на авто, а до дитячого комплексу «Ясочка» можна доїхати за 8 хвилин. Для школярів поруч кілька шкіл та гімназій: найближча школа №33 в хвилині пішки, до муніципальної школи №44 та львівської юридичної гімназії пішки 5 хвилин, а до середньої школи №55 та гімназії «Престиж» автомобілем 5 хвилин.
Але головне — це доступність таких великих культурних об'єктів, як Львівський національний оперний театр, Львівський цирк та театр ім. Лесі Українки, а також кілька паркових зон — парк ім. І. Франка, парк «Високий замок» та сад собору Святого Юри.
Розташування
Країна
Україна
Область
Львівська область
Місто
Львів
Район
Галицький район
Вулиця
Шевченка Т. вул.
Будинок №
42
    • Поточний рейтинг: 0
    • Всього голосів: 0
  • 354 Переглядів
Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber